top of page

Uw expert uit Mechelen & Sint-Katelijne-Waver in CV: Plaatsen, onderhoud en herstellen van gasketels, mazoutketels & meer! 

Op zoek naar een expert in centrale verwarming op gas of mazout en andere verwarmingsoplossingen? Dan bent u bij Smeulders Luc centrale verwarming aan het juiste adres. Wij bieden een installatie-, herstel-, depannage en onderhoudsdienst aan voor uw cv verwarming (gasketel, mazoutketel, gascondensatieketel) en ook nog andere bijkomende diensten.

Vanuit onze thuisbasis in Mechelen & Sint-Katelijne-Waver, verplaatsen wij ons graag in de ruime omgeving om u te helpen bij al uw vragen over uw verwarmingsketel.

Wij helpen u graag verder met:

  • De installatie, het onderhoud en dringende herstelling van centrale verwarming

  • Controle van olietanks

  • Gas- en mazoutketels alle merken

  • Thermische zonnepanelen

  • Warmtepompboilers

  • Airco

Onderhoud gasketel MechelenOnderhoud gasketel Mechelen

+30j ervaring in plaatsing & onderhoud van gasketels & mazoutketels 

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een uitgebreide vakkennis voor zowel nieuwbouw als renovaties helpen wij u verder met al uw wensen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in gasketels, gascondensatieketels en mazoutketels van de merken Vaillant, Viessman, Junkers, Acova, Bosch, Bulex en Buderus. Is uw verwarmingsketel stuk en wilt u niet in de kou blijven zitten? Doe dan een beroep op onze cv depannagedienst die 24/7 voor uw centrale verwarming tot beschikking staat in de regio van Mechelen - Leuven - Antwerpen - Brussel. Voor het onderhoud van uw gasketel of mazoutketel kunt u ons niet enkel inschakelen voor bovenstaande merken van verwarmingsketels, maar voor alle merken! 

Contacteer Smeulders Luc uit Mechelen & Sint-Katelijne-Waver voor meer informatie over de mogelijkheden van installaties, herstellingen en onderhoud. Laat ons gerust weten waarmee wij u kunnen helpen.

bottom of page